Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Néhány ok amiért a nyomtatás örök!

Az üzleti világban és a privát életben is egyre több dolgot digitálisan tárolunk. Kezünkben a telefonnal bármilyen dokumentumot, fényképet, belépőt, repülőjegyet elő tudunk varázsolni.

DE 100%-osan nem jelenthetjük ki, hogy a nyomtatásnak nincs jövője. Igenis vannak olyan személyes dokumentumok, fényképek, szerződések, okiratok amik kinyomtatása kötelező vagy elkerülhetetlen. Azért ha elutazom valahova szeretem kinyomtatni a biztosítási papírokat, autóbérlésnél pedig magammal viszem a bérleti szerződést.

Még mindig jobb könyvből tanulni mint egy képernyőről! Annak ellenére, hogy a digitális eszközök is jelen vannak az oktatásban, az ismereteket még mindig könyvből, nyomtatott dokumentumokból szerzik a diákok. Egy papíron egyszerűbb jegyzetelni, könnyebb memorizálni a tanultakat.

Érzelmi oldalról megközelítve, van különbség ha a számítógépen, telefonon nézünk egy fotóalbumot, vagy ha kinyomtatott formában. Mikor volt, hogy Ön példálul leült a gép elé és böngészte fotóit? Egy fotóalbum lapozgatása, a szép emlékek felidézése nagyon jó családi program. Egy fotót ki lehet rakni a falra, asztalra, az irodába egy szép keretbe. Fotó nyomtatásához, mint már korábban írtam tintasugaras nyomtatót ajánlom, tintasugaras nyomtatóhoz kellékanyagot pedig csak tőlünk a legjobb minőségben, legjobb áron.

Természetesen, arra buzdítok mindenkit, hogy fölöslegesen ne nyomtassunk ki semmit ezzel is megvédve környezetünket.