Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ethernet csatlakozás Epson Ecotank nyomtatóknál

Az "Ethernet nyomtatási csatlakozás" azt jelenti, hogy a nyomtatót egy Ethernet-hálózathoz csatlakoztatják. Az Ethernet egy vezetékes hálózati technológia, amely lehetővé teszi az eszközök közötti adatátvitelt a számítógépek és más hálózati eszközök között.

A nyomtató Ethernet-csatlakozással rendelkezik, ha egy Ethernet-kábelt használ a nyomtató és a hálózati infrastruktúra, például egy router vagy kapcsoló közötti fizikai kapcsolat kialakításához. Ennek előnye, hogy a nyomtató hálózati rendszeren keresztül kapcsolódik a számítógépekhez vagy más eszközökhöz, és így lehetővé teszi a közös nyomtatást vagy más hálózati alapú szolgáltatások használatát.

Az Ethernet-csatlakozás stabil és megbízható kapcsolatot biztosít, és gyakran előnyös nagyobb mennyiségű adat átvitele esetén vagy olyan környezetekben, ahol a vezetékes kapcsolat preferált a vezeték nélküli kapcsolatokkal szemben. Az Ethernet-hálózatokat gyakran irodai környezetekben, vállalati hálózatokban és otthoni hálózati alkalmazásokban használják.

Standards

IEEE802.3i (10BASE-T)*1

IEEE802.3u (100BASE-TX)*1

IEEE802.3az (Energy Efficient Ethernet)*2

Communication Mode

Auto, 10Mbps Full duplex, 10Mbps Half duplex, 100Mbps Full duplex, 100Mbps Half duplex

Connector

RJ-45

Nincs megjeleníthető termék.