Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mobil és felhőalapú nyomtatási szolgáltatások

Az Epson Ecotank nyomtatóhoz kapcsolódó mobil és felhőalapú nyomtatási szolgáltatások és szoftverek a modern nyomtatási környezetek elengedhetetlen részét képezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bárhonnan, bármikor könnyedén nyomtassanak. Ezek a technológiák nem csak a nyomtatást teszik kényelmesebbé és rugalmasabbá, hanem jelentősen növelik a termelékenységet és az eszközök közötti összekapcsolódást is.

Mobilnyomtatás

Az Epson mobilnyomtatási megoldásai között szerepel az Epson iPrint alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül okostelefonjukról vagy táblagépükről nyomtassanak, szkenneljenek és osszanak meg tartalmakat. Az iPrint alkalmazás kompatibilis az iOS és Android eszközökkel, és számos funkciót kínál, mint például a fényképek, dokumentumok és weboldalak nyomtatása, valamint a beolvasott képek közvetlen mentése az eszközre vagy felhőalapú tárolókba.

Felhőalapú Nyomtatás

A felhőalapú nyomtatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközről nyomtassanak, anélkül, hogy közvetlen kapcsolatban állnának a nyomtatóval. Az Epson Email Print egyik ilyen szolgáltatása, amellyel e-mailen keresztül lehet dokumentumokat és képeket küldeni közvetlenül az EcoTank nyomtató e-mail címére, lehetővé téve a távoli nyomtatást bárhol a világon. Az Epson Connect szolgáltatásaihoz tartozik továbbá a Remote Print, amely még több szabályozást és kompatibilitást kínál a távoli nyomtatási feladatokhoz.

Kompatibilitás Más Felhőalapú Szolgáltatásokkal

Az Epson EcoTank nyomtatók támogatják a népszerű felhőalapú nyomtatási és dokumentumkezelő platformokkal való integrációt, mint például a Google Cloud Print, Apple AirPrint, és Mopria Print Service. Ezek a platformok további rugalmasságot és egyszerűséget biztosítanak a mobil és távoli nyomtatási feladatokhoz, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szinte bármely eszközről nyomtassanak anélkül, hogy speciális drivereket vagy szoftvereket kellene telepíteniük.

Szoftveres Támogatás és Kezelés

Az Epson EcoTank nyomtatókhoz kínált szoftvermegoldások közé tartozik az Epson Print CD, az Epson Scan, valamint a nyomtatók kezelését és karbantartását elősegítő további eszközök. Ezek a szoftverek segítenek a felhasználóknak a nyomtatási feladatok testreszabásában, a nyomtató beállításaiban való könnyű navigálásban és a nyomtatási minőség optimalizálásában.

Az Epson által kínált mobil és felhőalapú nyomtatási szolgáltatások és szoftverek összességében jelentősen megkönnyítik a dokumentumok és képek megosztását, kezelését és nyomtatását, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy maximálisan kihasználhassák EcoTank nyomtatóikat a modern, digitálisan összekapcsolt világban

Nincs megjeleníthető termék.