Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Direkt Wifi csatlakozás Epson Ecotank nyomtatóknál

Wi-Fi Direct egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi két vagy több eszköz közötti közvetlen kapcsolatot Wi-Fi hálózat nélkül. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy két eszköz közvetlenül egymással kommunikáljon, anélkül, hogy szükség lenne közvetítő Wi-Fi hálózatra vagy vezeték nélküli routerre.

Néhány fontos jellemzője a Wi-Fi Direct technológiának:

  1. P2P Kapcsolat (Peer-to-Peer): A Wi-Fi Direct egy peer-to-peer kapcsolatot létesít, amely lehetővé teszi az eszközök közötti közvetlen adatátvitelt.

  2. Közvetlen Kapcsolat: A Wi-Fi Direct segítségével az eszközök közvetlen kapcsolatban állnak egymással, így közvetlenül kommunikálhatnak, anélkül, hogy hozzáférnének egy közös vezeték nélküli hálózathoz.

  3. Gyors Csatlakozás: A Wi-Fi Direct lehetővé teszi a gyors és egyszerű kapcsolódást az eszközök között, így könnyen megoszthatnak adatokat vagy szolgáltatásokat.

  4. Támogatás Számos Eszközön: A Wi-Fi Direct támogatja az olyan különböző eszközöket, mint okostelefonok, táblagépek, nyomtatók, fényképezőgépek és egyéb vezeték nélküli képes eszközök.

A Wi-Fi Direct lehetővé teszi például, hogy két okostelefon közvetlenül megosszon fájlokat egymással, vagy egy okostelefon közvetlenül nyomtasson egy Wi-Fi Direct-képes nyomtatóra, anélkül, hogy egy közös vezeték nélküli hálózatra lenne szükség.

Rendezés:
Nézet: