Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Behúzza a lapot kétoldalas szkennelés

A kétoldalas szkennelés vagy más néven duplex szkennelés azt jelenti, hogy a nyomtató vagy a szkennere mindkét oldalát egy laponak automatikusan beolvassa és digitalizálja. Ez a folyamat során a nyomtató automatikusan behúzza a lapot, szkenneli az egyik oldalát, majd a lapot megfordítja, és szkenneli a másik oldalt is.

A duplex szkennelés hasznos lehet, különösen akkor, ha olyan dokumentumokat kell digitalizálni, amelyek mindkét oldalán van tartalom, például kétoldalú nyomtatott oldalak vagy könyvek.

A művelet folyamata általában a következőképpen néz ki:

  1. Dokumentum elhelyezése az automatikus lapadagolóban (ADF): Ha a nyomtató vagy szkenner rendelkezik automatikus lapadagolóval, akkor a kétoldalas dokumentumokat az ADF-be helyezheted. Ellenőrizd, hogy az ADF alkalmas-e kétoldalas szkennelésre.

  2. Automatikus lapbehúzás és az első oldal szkennelése: A nyomtató automatikusan behúzza az első lapot és szkenneli annak első oldalát.

  3. Lap megfordítása: Miután az első oldal szkennelve lett, a nyomtató vagy szkener automatikusan megfordítja a lapot.

  4. Második oldal szkennelése: A lap megfordítása után a nyomtató vagy szkener szkenneli a lap második oldalát is.

  5. Digitális másolatok elmentése: A digitális másolatokat a készülék vagy a csatlakoztatott számítógép memóriájába vagy tárolóhelyére menti, és azokat további kezelési opciókhoz vagy megjelenítéshez elérheted.

A kétoldalas szkennelés lehetővé teszi a hatékonyabb dokumentumkezelést és digitális archiválást, mivel mindkét oldal tartalmát egyetlen művelettel rögzítheted.

Rendezés:
Nézet: