Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Behúzza a lapot egyesével szkenneléshez

Amikor a nyomtató behúzza a lapot és aztán szkenneli, általában az automatikus lapadagoló (ADF - Automatic Document Feeder) nevű funkcióról van szó. Az ADF egy olyan mechanizmus a nyomtatón vagy szkennernél, amely lehetővé teszi több oldalú dokumentumok egyszerre történő behúzását és szkennelését, anélkül, hogy minden lapot kézzel kellene elhelyezni.

Az ADF alkalmazása a következő lépéseket foglalhatja magában:

  1. Dokumentum elhelyezése az ADF-be: Az ADF-be több oldalú dokumentumokat lehet behelyezni. A nyomtató gyakran egy kijelzővel vagy vezérlőpanellel rendelkezik, ahol kiválaszthatod a szkennelés beállításait.

  2. Automatikus lapbehúzás: Az ADF bekapcsolása után a nyomtató mechanikája automatikusan behúzza a lapokat egyesével vagy többesével a szkennelőegység alá.

  3. Szkennelés: Miután a lapok behúzódtak, a szkennelőegység elindul, és a dokumentumokat digitalizálja. A digitális másolatokat a beállításoknak megfelelően elmenti, gyakran egy fájlformátumban (például PDF vagy JPEG).

  4. Lapok kimenete: A digitalizált lapok a szkennelés után gyakran a készülék kijelzőjén vagy egy csatlakoztatott számítógépen jelennek meg, ahol további kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre, például mentés, küldés e-mailen vagy nyomtatás.

Az ADF kényelmes megoldás, különösen akkor, ha sokoldalú dokumentumokat vagy több oldalú fénymásolásokat vagy szkenneléseket kell elvégezni. Ezáltal időt lehet megtakarítani és egyszerre több oldalú dokumentumot kezelni.

Rendezés:
Nézet: