Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes nyomtatás

Az Epson EcoTank sorozatú nyomtatók PrecisionCore technológiát alkalmaznak, ami egy fejlett tintasugaras nyomtatási technológia. A PrecisionCore fejek nagyobb sűrűségű tintakészlettel rendelkeznek, és lehetővé teszik a pontosabb, részletgazdagabb és élénkebb színek elérését.

A PrecisionCore technológia mellett az EcoTank nyomtatók színes nyomtatása során is több tényezőt kell figyelembe venni:

  1. Nyomtatóillesztő szoftver beállításai: Az Epson nyomtatókhoz szállított szoftverek lehetővé teszik a színek, a kontraszt és egyéb beállítások testreszabását. Ezeket a beállításokat a nyomtatóillesztő szoftverben vagy a nyomtatási párbeszédablakban található beállításoknál állíthatod be.

  2. ICC-profilok: Az ICC-profilok alkalmazása segíthet a pontosabb színvisszaadás elérésében. Ellenőrizd, hogy az EcoTank nyomtatóhoz elérhetőek-e speciális ICC-profilok, és alkalmazd ezeket a nyomtatások során.

  3. Papír típusa: Használj olyan papírt, amelyet az Epson ajánl a színes nyomtatáshoz. A papír típusa is befolyásolja a színek minőségét.

  4. Színprofilok: A nyomtató beállításaiban ellenőrizd a színprofilokat, és válaszd ki a használt papírtípushoz megfelelő színprofilokat.

  5. Tintapatronok: Ellenőrizd, hogy a tintapatronok megfelelően vannak telepítve, és elegendő mennyiségű tintát tartalmaznak.

  6. Színkezelés a számítógépen: Előzetesen végezd el a színkezelést a számítógépen a grafikai szerkesztő szoftverrel, és csak ezután küldd a nyomtatási feladatot a nyomtatóra.


 
Rendezés:
Nézet: