Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üveglapra téve egyesével szkennelés

A nyomtató síkágyas szkennelője egy olyan funkció, amelyet sok multifunkciós nyomtató (MFP) vagy fénymásoló eszköz tartalmaz. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a nyomtatóval ne csak nyomtass dokumentumokat, hanem szkennelezd és digitálisan másolj is.

A nyomtató síkágyas szkennelő egy üvegfelülettel rendelkezik, amelyre a dokumentumokat vagy képeket helyezheted. Ezen a sík felületen a szkennelőegység (optikai érzékelő és fényforrás) rögzíti a dokumentumot, majd digitalizálja azt, átalakítva egy digitális formátumú fájlba.

A folyamat általában a következő lépésekből áll:

  1. Dokumentum elhelyezése: Helyezd el a szkennelni kívánt dokumentumot az üvegfelületre. Győződj meg róla, hogy a dokumentum az üveg teljes területét elfoglalja, és ne legyenek ráragadók vagy redők.

  2. Beállítások kiválasztása: A nyomtató vezérlőpaneljén vagy a számítógépről válaszd ki a szkennelés beállításait. Ide tartozik a felbontás, a színbeállítások, a fájlformátum és egyéb opciók.

  3. Szkennelés indítása: Indítsd el a szkennelési folyamatot a vezérlőpanelen vagy a számítógépről. A szkennelőegység áthalad a dokumentumon, és a digitalizált verziót elmenti a kijelölt helyre.

Ez a funkció kényelmes, mivel lehetővé teszi a dokumentumok gyors másolását vagy digitális másolatok készítését anélkül, hogy külön szkennert kellene használnod. Sok modern multifunkciós nyomtatóban ez a funkció alapértelmezés szerint elérhető, és könnyen használható.

Rendezés:
Nézet: