Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Az automatikus kétoldalas nyomtatás azt jelenti, hogy a nyomtató olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a dokumentumok mindkét oldalának automatikus kinyomtatását anélkül, hogy a felhasználónak kézzel kellene megfordítania vagy újra behelyeznie a lapokat. Ez a funkció gyakran "duplex nyomtatásnak" vagy "automatikus kétoldalas nyomtatásnak" nevezik.

A folyamat során a nyomtató automatikusan kinyomtatja az oldalak egyik oldalát, majd a lapokat átfordítja vagy megfordítja, és nyomtatja a másik oldalt is. Ezáltal a nyomtatási folyamat kényelmes, időt takarít meg, és lehetővé teszi a papír megtakarítást.

A funkció előnyei közé tartozik:

  1. Kényelem: A felhasználóknak nem kell kézi beavatkozást végezniük a kétoldalas nyomtatáshoz, így a folyamat egyszerűbb és kényelmesebb.

  2. Papír megtakarítás: Az automatikus kétoldalas nyomtatás segítségével csökkenthető a papírfelhasználás, mivel mindkét oldalon kihasználható a papírlap.

  3. Időmegtakarítás: A duplex nyomtatás gyorsabb lehet, mint a manuális kétoldalas nyomtatás, mivel nincs szükség a lapok kézi forgatására vagy újra behelyezésére.

Ez a funkció különösen előnyös irodai környezetben vagy otthoni használatban, ahol a dokumentumok kétoldalas nyomtatása gyakori, és a hatékonyság és a papírmegtakarítás fontos szempont.

Rendezés:
Nézet: