Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felbontás (dpi)

Az Epson EcoTank nyomtatók esetében a felbontás DPI (dots per inch, azaz pontok per hüvelyk) kifejezés a nyomtató képalkotó képességére utal, azaz arra, hogy a nyomtató hány apró tintapontot képes elhelyezni egy hüvelyk hosszan belül. A magasabb DPI érték általában finomabb, részletgazdagabb nyomtatási minőséget jelent, lehetővé téve az élesebb szövegek és simább átmenetek, valamint részletesebb képek nyomtatását.

Az EcoTank nyomtatók különlegessége a tintatartályos rendszerük, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy mennyiségű tintát közvetlenül a tartályokba töltsenek, csökkentve ezzel a tintapatronok cseréjének szükségességét és költségét. A DPI szempontjából azonban az EcoTank nyomtatók is hasonlóan működnek más tintasugaras nyomtatókhoz: a nyomtatási felbontásuk (DPI értékek) a nyomtató modelljétől függően változhat.

Egy tipikus Epson EcoTank nyomtató 600x600 DPI vagy magasabb maximális nyomtatási felbontást kínálhat, amely tökéletesen megfelel a legtöbb otthoni és irodai nyomtatási igénynek, beleértve a szöveges dokumentumok és a fényképminőségű képek nyomtatását is. A pontos DPI érték a nyomtató modelljére és specifikációjára vonatkozóan az Epson hivatalos weboldalán vagy a termék dokumentációjában található részletes információkban megtalálható.

Nincs megjeleníthető termék.