Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Munka és mozgás

Ezt a blogot azért írom, mert nagyon sok feszült, stresszes emberrel találkozom nap mint nap, pedig ha ezek fennállnak akkor nem teljesítünk jól a munkánkban, az életben. Nem éri meg feszültnek lenni!

Sokan azért járnak edzeni, futni mert meg akarnak szabadulni a fölösleges kiloktól, izmosabbak szeretnének lenni. Több szakmai portál, több kutatás is bizonyítja, hogy a sport nemcsak a testtömegünkre, izomzatunkra van pozítiv hatással, hanem az agyműködésünket is segíti.

A sport fokozza a boldogsághormon képződését, a másik dolog egy jó edzést követően mindenki sokkal nagyobb önbizalommal rendelkezik, ellenállhatatlanabb. A sport legfőbb hatása, hogy csökkenti a szorongást és egyben a leghatékonyabb fegyver a stesszel szemben. Ha pedig kevesebb a stressz, tökéletesen érezzük magunkat testileg, lelkileg akkor hatékonyabbak vagyunk a munkánkban. Jobban oda tudunk figyelni, jobb lesz a memóriánk, jobban alszunk, összeségében energetikusabbak leszünk. Mindenkinek ajánlom a sportot, ne keressünk kifogásokat akár napi 30 perc mozgás is jobbá teszi életünket.

Mindig lesznek problémák amiket meg kell oldani, de nem mindegy hogy úgy ugrunk nekik, hogy kicsattanunk az energiától, testileg, lelkileg 110%-osak vagyunk.

Szóval ha a napi rutinodban akad probléma a nyomtatással mint például: nyomtató csíkoz, vagy kiürült az utángyártott kellékanyag nem kell kétségbe esned, mert mi mindig a rendelkezésedre állunk, csak hívj minket vagy írj nekünk.