Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért hagyjuk az utolsó pillanatra?

A nyomtató kellékanyag vásárlás miért felejtődik el? Mindenkivel előfordult már, hogy a nyomtatójából kifogyott a kellékanyag. Bennünk van a hiba, több éves szakmai tapasztalat mondatja velem, hogy a nyomtatást, nyomtatót mindenki egy fix, általános dolognak tekinti, a nyomtató soha nem fogy ki és a nyomtató soha nem romblik el -ez majd egy másik cikk témája lesz.

De beszéljünk a nyomtató kellékanyag kifogyásról. A nyomtató mindennapi használata során a kellékanyag fogy, a nyomtató különböző kellékanyag riportokat küldd a használónak. Nagyon egyszerűen megállapítható, hogy mikor kellene már elgondolkodni a pótlásról. Javaslatom, amikor márcsak 20 % van egy adott kelléanyagból akkor már kezdjük el beszerezni, mert nálunk is lehet készlethiány, a futár is késhet, a csomag is elveszhet.

 

 

Amennyiben nem szeretne sokat foglalkozni a nyomtató kellékanyag beszerzéssel van megoldás, olyan nyomtatót kell választani melyhez van nagy kapacitású toner, akár 5000, 15000 oldalkapacitású toner is elérhető a piacon.

Néhány példa:

HP CF226X 9000 oldalkapacitás,

HP CE505X/280X  6500 oldalkapacitás,

HP CF281X 25000 odalkapacitás,

HP CE255X 12500 oldalkapacitás,

HP Q5949X 7000 oldalkapacitás!