Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért hagyják el a kosarat a vásárlók?!

Nagyon sok tanulmány készült/készül már arról, hogy miért is nem lesz végül vásárlás a webáruházakban, mivel lehet marasztalni a Vevőket és végül elérni a célt a sikeres vásárlást. A nyomtató kellékanyag piac is telitett, ha rákeresünk a keresett utángyártott termékre számtalan, akár több száz webáruházat is feldob a google. Nagyon sok fizetős és nem fizetős találat közül nehéz kiválasztani az igazit. 

Ha már megtaláljuk az igazit mégis mik azok a pontok amik miatt mégis elhagyjuk a kosarat;

- vásárlás során felmerülő extra költségek miatt - nálunk a szállítási díjon kívül nincs extra díj, nincs utánvét vagy adminisztrációs díj.

- túl komplikált oldal - korábban már írtam hogyan lehet megtalálni a keresett terméket, illetve mi elérhetőek vagyunk akár telefonon keresztül, akár e-mailben. 

-  kevés fizetési opció: nálunk utánvét és banki átutalás van, és jövőben tervezzük a bankkártyás fizetés bevezetését is.

- garanciális ügyintézés - nálunk teljes garancia van, termékeinket azonnal cseréljük vagy bekompenzáljuk. Fontos a mi célunk, hogy Ön nyomtasson és ne legyen fennakadás.

- a legfontosabb az ár, természetesen vannak olcsóbb és drágább termékek is piacon. A mi megközelítésünk, hogy áraink kiváló minőséget, gyors és rugalmas ügyintézést és akár másnapi kiszállítást foglalnak magukban.

Nem minden az ár, sokszor egy kedves mondat, rugalmas hozzáállás, gyors kiszállítás többet ér. Ha nem találja a keresett utángyártott tonert vagy utángyártott tintapatront csak hívjon vagy írjon nekünk és mi azonnal biztosítjuk a legjobb megoldást.