Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ki vásárol multifunckiós nyomtatót?

A multifunkciós nyomtatók legnagyobb előnye hogy egy nyomtató megoldja az iroda nyomtatatással kapcsolatos igényét - másolást, szkennelést és nyomtatást.

Manapság minden nyomtató családban van egy multifunkciós típusa. Ezen típusokat nagyon egyszerűen lehet megtalálni akár online vásárolunk, vagy ha bemegyünk a boltba, az MFP- multifunkció rövidítés utal rá. 

Kis és -közepes méretű irodáknak kell, hogy legyen egy multifunkciós nyomtató mellyel be tudjuk szkennelni a számlákat, le tudjuk másolni a szállítólevelet stb. Időt és energiát takaríthatunk meg, hogy egy nyomtató megoldja az összes feladatot.

Milyen egyéb specifikációk vannak amiket manapság keresnek az emberek, a duplex, kétoldalas nyomtatás, melynek a lényege hogy automatikusan kétoldalasan nyomtat ki. Ehhez kapcsolódik a kétoldalas szkennelés ezt a funkciót főleg könyvelő irodák kérik akik a számlákat automatikusan kétoldalas szeretnék beszkennelni és ezáltal elektronikusan elmenteni. 

A következő specifikáció a vezetek nélküli működés, WIFI, most hogy mindenkinek van mobil telefonja, minden irodában van wifi így már senki nem akar a kábelekben bukdácsolva nyomtatni. A wifi-n keresztüli nyomtatás is olyan gyors manapság mintha kábelen keresztül nyomtatnánk. A wifi használatból adódó problémákról már írtam korábban, mire kell odafigyelni.

Röviden összegzem véleményem, aki csak nagyon ritkán másol vagy szkennel az vegyen egy sima nyomtatót, de ha napi rendszereséggel szükségünk van akkor megéri a multifunkciós nyomtató vásárlása (bővebben már korábban leírtam hogy kinek mit ajánlok). Legyen szó sima nyomtatóról vagy multifunkciósról nálunk megtalálható a hozzá szükséges utángyártott toner vagy utángyártott tintapatron.