Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kinek milyen nyomtató jó?

Ha nyomtató vásárlásra szánjuk magunkat, akkor soha ne essünk abba a hibába, hogy bemegyünk a legközelebbi bevásárlóközpontba és megveszük a legolcsóbb nyomtatót. Elsőre nem is gondolnánk, de hosszútávon a nyomtató kellékanyag ára, illetve oldalkapacitása a döntő.

Természetesen a legelején el kell határozni, hogy otthoni vagy irodai használatban lesz, lézer vagy tintasugaras nyomtatóra van szükségünk, azon belül színes vagy fekete fehér.  A nyomtatató egyéb tulajdonságai mint a multifunkció, szkennerelés, fénymásolás, nyomtatás, wifi vagy hálozati, egyoldalas, kétoldalas nyomtatás, ezt mind előre el kell dönteni.

 

Amennyiben otthoni felhasználásra kell és havi pár alkalommal fényképeket, színes oldalakat szeretnénk nyomtatni akkor a színes tintasugaras nyomtató a megoldás. Egy tintasugaras nyomtató sokkal szebben tud kinyomtatni fényképeket, színes diagrammokat, ezért válasszuk ezt. De fontos, a tintasugaras nyomtatóba tintapatront kell rakni melyben a tinta be tud száradni, szóval ha ilyen nyomtatónk van akkor arra figyeljünk, hogy hetente egyszer használjuk, ezzel elkerülve a beszáradás lehetőségét. Nézz szét az utángyártott tintapatron kínálatunkban!

 

A másik választás a lézernyomtató, ami kíváló választás kis irodáktól kezdve a legnagyobb felhasználóknak is. A legnagyobb előnye a lézernyomtatónak a tintasugarassal szemben a gyorsaság, illetve a tartósság. Egy utángyártott toner több ezer oldalkapacitással rendelkezik, nem kell figyelni a kiszáradásra mert tonerpor van benne.

 

DE az egyik legfontosabb, hogy milyen kellékanyag kell hozzá, milyen árban szerezhető be és hány oldalt tudunk kinyomtatni vele. A legjobb amit tehet ír nekünk, mi a nyomtatóval szembeni elvárás és biztosítjuk legjobb ajánlatunkat!