Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kezdődik az iskola, milyen nyomtatót vásároljunk!

Pár hét és kezdődik az iskola, míg a családok negyede számára problémamentesen telik az iskolakezdés, azért vannak olyan szülők akik stresszesen élik meg. Nem egyszerű, át kell gondolni, ki kell logiztikázni, hogy mit honnan mennyiért kell megvenni. Míg az alsós gyerekek iskolakezése akár 50 ezer forintot is elérheti, addig a felsősőké még pár tízezer forintta több is lehet. Tudjuk hogy ilyenkor nem a nyomtató vásárlás a priorítás, de lesznek olyan beadadó feladatok amihez nélkülőzhetetlen egy otthoni nyomtató. Ha van otthon egy nyomtató egy csomó költséget megspórolunk, nem kell keresni boltot ahol lehet nyomtatni, nem kell elmenni, nem kell időt tölteni vele és nem kell kifizetni a laponkénti nyomtatási költséget.

Egy otthoni nyomtatónak egy kezdeti költsége van az ára és utána akár több ezer oldalt ki tudunk nyomtatni gazdaságosan. Attól függően hogy milyen nyomtatót vásárolunk igen gazdaságosan ki lehet hozni az éves nyomtatási költséget. Egy általános iskolásnak szerintem egy tintasugaras nyomtató is jó, míg felsőbb iskolásoknak ahol sokkal nagyobb kiterjedésű a beadandó ott lézernyomtató vásárlását erőltetném. 

Tintasugaras nyomtatók közül most a Canon termékeit ajánlanám, Canon TS705 tintasugaras nyomtató amibe a kellékanyag nálunk is kapható Canon CLI580xl és színei CLI581xl Fekete, CLI581xl magenta, CLI581xl sárga, CLI581xl kék tintapatron.

Ezen nyomtató főbb jellemzői:

- Automatikus kétoldalas nyomtatás
- Okostelefonos másolás
- Wi-Fi- és Ethernet-csatlakozási lehetőség
- PIXMA Cloud Link
- 2 soros LCD-kijelző
- 5, színenként cserélhető tinta
- 350 lapos bemeneti kapacitás
- Nyomtatható körömmatricák
- CD/DVD nyomtatás

Lézernyomtató ajánlatom felsőbb iskolásoknak pedig a következő Canon LBP112 nyomtató ezen nyomtató családról már írtam korábban olvasd el.

 Legfontosabb funkciók:
- Nyomtatási sebesség: max. 22 lap/perc (A4)
- Nyomtatási felbontás: max.600×600dpi
- Memória: 128MB
- Papírbemenet: 150 lapos kazetta
- A nyomtató kezdő festékkazettával (700 oldal), és 049-es dobegységgel érkezik (12 000 oldal)
- Média tömege: kazetta: 60-163 g/m2
- Terhelhetőség: max.15.000 oldal/hó

Magyar piacon két típus érhető el az LBP112 és LBP113W