Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hasznos mobile applikációk nyomtatáshoz

Egy Wi-fi-s wireless kapcsolattal rendelkező nyomtatóval a nyomtatás soha nem volt még ennyire egyszerű, csak csatlakoztatni kell a telefonunkat, számítógépünket a nyomtatóhoz és már lehet is nyomtatni.

A továbbiakban néhány hasznos applikációt fogok összeszedni aminek segítségével könnyedén nyomtathatsz akár telefonodról is:

Printhand mobile:

Egy teljesen ingyenes applikáció, mely telepíthető Windows, Mac, Android telefonokra és számítógépekre. Használata egyszerű telepítés során kiválasztjuk nyomtatónk típusát ( több ezer nyomtató közül lehet választani) Telepítést követően pedig egyszerűen nyomtathatunk az eszközünkön lévő dokumentumok közül legyen az excel, words, pdf vagy egyéb dokumentum típus. Választható, hogy színes vagy fekete-fehér, illetve hogy milyen minőségben nyomtasson. Átlátható menü, alakítható papír méret, további egyéb tulajdonság is beállítható.

HP smart printer remote:

Majdnem mindegyik nagyobb nyomtató gyártó rendelkezik applikációval, mely könnyebbé teszi a nyomtatást. Telepítést követően lehetőségünk van megtekinteni a nyomtatóállapotát, a tinta- festékszinteket, beolvasni/szkennelni fényképeket, dokumentumokat, a gépen lévő fényképek közül nyomtatni. A beszkennelni dokumentumot akár emailben továbbítani.

Canon print service:

Nem kell nagy csodát várni ettől az applikációtól sem, hasonlóan a fentebbiekhez az alapfunkciója a nyomtatás, szkennelés. Az applikáció automatikusan megkeresi a hálózaton lévő nyomtatók listáját és csatlakozik hozzá. Az app kompatibilis az összes Canon nyomtatóval és azok családjával, mint Pixma, Maxify és i-SENSYS.

PrinterOn:

Aki nem rendelkezik nyomtatóval de mégis szeretne nyomtatni annak ez az applikáció lehet a legjobb megoldás. Az applikáció segítségével kiválaszthatjuk mit szeretnénk kinyomtatni, majd GPS segítségével találhatunk olyan cégeket, vállalatokat ahol ki tudjuk nyomtatni. Az applikáció részletesen leírja, hogy az adott helyen mi a nyomtató típusa és milyen funkciókkal rendelkezik.

        

Világszinten több mint 10000 ponton lehet elérni, sajnos azonban ez Magyarországon még nem terjedt el. Ha nincs nyomtatód és ezen applikáció segítségével szeretnél nyomtatni a legközelebbi pont Bécsben található. Azonban ha van nyomtatód és fogyóban a nyomtató kellékanyag akkor nézz be hozzánk és vásárolj nálunk utángyártott tonert vagy utángyártott tintapatront.