Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az utángyártott kellékanyagok olcsóbbak, megéri?

Az utángyártott kellékanyagok igen sokkal olcsóbbak, miért mert a gyártók nem költenek marketingre, megprobálják a leggazdaságosabb alkatrészekből gyártani. Ezért lehet, hogy egy utángyártott kellékanyag akár 30-50%-kal is olcsóbb mint az eredeti. De hozzák az eredetihez hasonló minőséget, mint oldalkapacitásban és nyomtatási képminőségben is. Ezért érthető módon, egyre több vállalkozás, iskola, önkormányzat, ügyvédi iroda használja megbízhatóan nap mint nap. Egy komoly jogi képviselői iroda sem lehet meg egy jól működő, átgondolt ügyvédi iktató program nélkül.

Mégis miért mondják egyesek, hogy az utángyártott kellékanyagok nem megfelelő minőségűek? A legtöbb ilyen kellékanyag tartós, megbízható és jó minőségű, persze vannak olyan termékek a piacon, amikről ez nem mondható el és sajnos ezek rontják az összképet. A nálunk található termékek minden egyes alkotó eleme új, nem felújított és pluszba még a nálunk vásárolt termékekhez 1 év garanciát biztosítunk.

Figyeljünk arra, hogy az utángyártott és utángyártott között is van különbség, azon termékek amikben nincs biztosító szalag, ahol látszik hogy a OPC henger csak felújított, ahol eredeti termék van újratöltve azt semmi esetben nem nevezhetjük utángyártott kellékanyagnak.

Igaz párszáz forinttal olcsóbb, de azért én személy szerint új utángyártott terméket vásárolnék. Tegyen így Ön is, nézzen szét utángyártott toner és patron kinálatunkban.